Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη “Νύχτα του Φαντού”

στα Public

Τα Public και οι Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Άννας Δενδρινού «Η νύχτα του Φαντού» στο Public Πάτρας, το Σάββατο 9/12 στις 12.00. Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο Νίκος Γιαννόπουλος.

Μια αισιόδοξη γιορτινή ιστορία που μας ζεσταίνει την καρδιά και μας κάνει να πιστέψουμε ότι όλα μπορεί να συμβούν την νύχτα των Χριστουγέννων.

…Έκανε να κρυφτεί, μα του ‘δωσε θάρρος η κουκουβάγια: «Εεε, μικρέ Φαντού! Μην ξεχνάς πως τίποτε δεν είναι πιο δυνατό και πιο γενναίο από σένα!»

Κάθε χριστουγεννιάτικη νύχτα έχει τη δική της ιστορία. Όμως, για τον Φαντού, το μικρό μοναχικό φαντασματάκι του δάσους, εκείνη η νύχτα ήταν μαγική… Ήταν η νύχτα των ευχών.

Η Άννα Δενδρινού μας χαρίζει ένα κλιμακωτό χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μας γεμίζει γαλήνη και αισιοδοξία. Κάθε πλάσμα έχει την δική του κρυμμένη δύναμη που την αποκαλύπτει όταν κινδυνεύουν αυτοί που αγαπά. Και οι ευχές, την μαγική Νύχτα των Ευχών είναι απλά το πρόσχημα για να φανερωθούν όλα.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος για άλλη μια φορά δημιουργεί έναν ονειρόκοσμο πασπαλισμένο χιόνι, αγάπη, χρυσόσκονη και βαθιά ευαισθησία. Έναν κόσμο που δεν θέλεις με τίποτα να εγκαταλείψεις και διαβάζεις ξανά και ξανά το παραμύθι απολαμβάνοντας την φαντασία του.

Και την Κυριακή στο Brideside

Την Κυριακή στις 11 η Αννα Δενδρινού θα αφηγηθεί το παραμύθι της στο αναγνωστήριο brideside στην οδό Φιλοποίμενος.

Διαβάστε επίσης