Στην Αθήνα ο Απόλλωνας για φιλικούς αγώνες

την Κυριακή

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Απόλλωνα Πάτρας με την Ακαδημία Μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Κολεγίου Ντερή (Deree College Athletic Club),  μία από τις έξι αθλητικές ακαδημίες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολεγίου της Ελλάδας, πολυμελής αποστολή του Συλλόγου μας μετέβη στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

 

Στην αποστολή συμμετείχαν 50 αθλητές διαφόρων ηλικιών (2004, 2005, 2006, 2007, 2008, παμπαίδων, μίνι, προ-μίνι και τζούνιορ).  Πραγματοποιήθηκαν τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια.

Την αποστολή του Απόλλωνα Πάτρας υποδέχθηκαν ο  υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπάσκετ του  Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή, Παναγιώτης Μακρυδήμας και οι προπονητές Σπύρος Σταύρου και Γιάννης Κουτέλας.

 

Τους αθλητές του Συλλόγου μας συνόδευσαν ο υπεύθυνος Ακαδημίας μπάσκετ, Θάνος Λουκόπουλος, και οι προπονητές Γιάννης Κοτσώνης και Δημήτρης Καρλής. Από την διοίκηση μετείχαν στην αποστολή οι: Βασίλης Βλασταράς (πρόεδρος Απολλωνιάδας), Ευαγγελία Λάππα-Νιάρου (αντιπρόεδρος ΚΑΕ), Φώτης Κατσαϊτης και Γιώργος Παπαφωτίου (μέλη της διοίκησης).

 

Διαβάστε επίσης