Νέα αναβολή στις εκλογές του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Αχαΐας

λόγω ασφαλιστικων μετρων

Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Σύλλογο Εστίασης Καταστημάτων Αχαΐας. Κι αυτό γιατί ακυρώθηκαν με δικαστική απόφαση, όλες οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου,της 20ης Νοεμβρίου, που μεταξύ άλλων όριζαν και τις εκλογές για τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Πλέον αναμένεται να οριστεί προσωρινή διοίκηση, με νέα δικαστική απόφαση και να αποφασιστεί νέα ημερομηνία για τις εκλογές, μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Η σημερινή εξέλιξη προήλθε από την προσφυγή στη δικαιοσύνη 26 καταστηματαρχών που φέρονται να έχουν διαγραφεί από τα μητρώα του ΣΚΕΑΝΑ(Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης), ώστε να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.

Το μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με την οποία αναστέλλονται όλες οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και ιδίως οι αρχαιρεσίες για την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και έπειτα εκκρεμούν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα και η τακτική αγωγή των καταστηματαρχών, ενώ έγινε αίτηση για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης που θα οδηγήσει το Σύλλογο σε νέες εκλογές, καθώς η θητεία της προηγούμενης διοίκησης ολοκληρώνεται σήμερα 1η Δεκεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης