Από την Ηλεία ένας νεκρός και ο αγνοούμενος αδελφός του στη Δυτική Αττική - Πληροφορίες και για τρίτο Ηλείο αγνοούμενο

από τη Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων

Δύο αδέρφια από την Ηλεία βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα χθες το πρωί στο ξέσπασμα της φονικής κακοκαιρίας. Ο ένας βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος έως χθες το βράδυ αγνοούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας ακόμα άντρας με καταγωγή από την Ηλεία αγνοείται και οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πρόκειται για φιλικό πρόσωπο των δύο αδερφών, του οποίου η μητέρα κατάγεται επίσης από τη Βρίνα.

Νεκρός είναι ο 54χρονος Χαράλαμπος – Μπάμπης – Δημητρόπουλος και αγνοούμενος ο αδερφός του 58χρονος Δημήτρης Δημητρόπουλος, από τη Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Ο 54χρονος εργαζόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και ο 58χρονος ήταν συνταξιούχος Διευθυντής της ΕΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια πήγαιναν τακτικά για κυνήγι μαζί σε περιοχή κοντά σε μοναστήρι στην Μάνδρα Αττικής και το πάθος τους αυτό τους κόστισε τη ζωή. Με βάση τις ίδιες πηγές την ώρα που ξέσπασε η κακοκαιρία τα δύο αδέρφια κυνηγούσαν λαγούς. Εκτιμάται πως μεγάλος όγκος νερού παρέσυρε στο πέρασμά του και βράχια, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει.

Ο 54χρονος Χαράλαμπος Δημητρόπουλος βρέθηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που εκτιμάται πως κυνηγούσαν πάνω σε ένα ελαιόδεντρο, με παραμορφωμένα από τα χτυπήματα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος δεν είχε εντοπιστεί, αγνοείται αλλά λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο των αρχών. Έως αργά βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή Καντίνες στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, για τον ίδιο αλλά και τον τρίτο άνδρα της παρέας με καταγωγή από τη Βρίνα.

Η τραγική αυτή είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό, όπου τα δύο αδέρφια ήταν ιδιαίτερα αγαπητά. Ο πατέρας τους ζει ακόμα στο χωριό και τον επισκέπτονταν αρκετά συχνά.

Αναγνωρίστηκε από τη σύζυγό του στο Θριάσιο

Ο 54χρονος ήταν πατέρας δύο κοριτσιών και ο 58χρονος πατέρας ενός γιού. Στο Θριάσιο νοσοκομείο τραγικές φυσιογνωμίες ήταν η σύζυγος του 54χρονου, η οποία αναγνώρισε τη σορό του στο νεκροτομείο, καθώς και η μητέρα της, που θρηνούσε για το χαμό του γαμπρού της και κρατούσε στην αγκαλιά της τις δύο εγγονές της, προσπαθώντας να τις παρηγορήσει για το χαμό του πατέρα τους.

Διαβάστε επίσης