Πάτρα: Επίσκεψη Κατσιφάρα σήμερα στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" για την οικογενειακή στέγη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ"

Σήμερα Τετάρτη  15/11/17 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο μας, όπου στην αίθουσα Συγκεντρώσεων του 1ου ορόφου του ταχυρρύθμου θα έχουμε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την ΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.μιά πρωτοβουλία Πάρα πολύ σωστή και επίκαιρη

Δεδομένου ότι:
Το αμέσως επόμενο διάστημα μπαίνουν σε εφαρμογή οι κυβερνητικές αποφάσεις για τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, μια διαδικασία που προσδοκά να φέρει στα ταμεία των τραπεζών και όχι μόνον, μέσα στο 2018, περί τα 5 δις.

Οι ΑΠΕΙΛΕΣ σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και πολλά άλλα, προαναγγέλλουν ένα ΝΕΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΠΙΟ για την κοινωνία μας, ένα τοπίο σαφώς εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που είχαμε μέχρι σήμερα, όπου προστατευόταν η πρώτη κατοικία.

Δυστυχώς το προεκλογικό σύνθημα των σημερινών κυβερνώντων, «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ στα χέρια ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ», με τις κυβερνητικές τους αποφάσεις πολύ σύντομα θα γίνει «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ στα ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ».
Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Διαβάστε επίσης