Απίστευτες σκηνές στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Έπεσε... ξύλο στη συνέλευση για τους αντιπροσώπους ενόψει εκλογών - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ! (ΝΕΟΤΕΡΑ)

καταγγελίες για παρανομίες και μέλη που δεν επρεπε να ειναι εκει

Νεότερη ενημέρωση 22.15' Μέχρι και η Αστυνομία παρενέβη για να μπορέσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Μετά από λίγη ώρα, επικράτησε ηρεμία και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας βρήκαν τη χρυσή τομή μετά την ένταση που προκλήθηκε νωρίτερα.

Υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση.

Πρώτη ενημέρωση

Μέχρι και ξύλο έπεσε στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας, λίγο πριν γίνουν οι εκλογές.

Η ένταση ήταν μεγάλη από την αρχή της συνεδρίασης καθώς συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή, ενώ έκαναν λόγο για την παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου αναφέροντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.

Συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης.

Στη συνέλευση έγινε απολογισμός από την πρόεδρο του Δ.Σ. Σταυρούλα Νικολάου- Παναγοπούλου ενώ στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, λόγω της έντασης.

Δείτε το βίντεο του TEMPO24 από τη στιγμή της έντασης και του τσακωμού:

 

Τα μέλη του ΠΑΜΕ στη συνέχεια πηραν το μικρόφωνο:

 

 

23584762_10214614308062074_397747183_n_0.jpg

Να σημειώσουμε πως στο Εργατικό Κεντρο από το πρωί είχαμε ένταση, αφού 3 συνδικαλιστικά σωματεία είχαν στραφεί δικαστικά εναντίον της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με πρόεδρο τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, κερδίζοντας ασφαλιστικά μέτρα και αποτρέποντας την παρουσία 17 αντιπροσώπων του στην αποψινή συνέλευση.

Διαβάστε επίσης