Το φύλο του μωρού και οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Η Όλγα Λαφαζάνη περιμένει δεύτερο παιδί

Δημοσιεύματα και φήμες, τον τελευταίο καιρό, ήθελαν την Όλγα Λαφαζάνη να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ίδια τηρούσε σιγή ιχθύος μέχρι που ανακοίνωσε, τελικά, σε τηλεοπτική εκπομπή το χαρμόσυνο γεγονός.

Η Όλγα Λαφαζάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», στην οποία παρουσίασαν ένα κουίζ on air, το οποίο αφορούσε μια παρουσιάστρια η οποία όπως είπαν «κοντεύει να γεννήσει σε τηλεοπτικό πλατό και ακόμα δεν έχει παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της».

Αμέσως μετά γελώντας, πήρε τον λόγο η Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε. «Η Όλγα μας επέτρεψε να σας πούμε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Την σταυρώνουμε και την φτύνουμε… Με έναν πόνο… Περιμένει αγοράκι. Θα κάνει τον γιο επιτέλους».

Με την σειρά της η εγκυμονούσα παρουσιάστρια δήλωσε ότι αυτήν της την εγκυμοσύνη είχε την ανάγκη να την κρατήσει περισσότερο κρυφή από ότι την πρώτη.

«Εγώ θέλω να σας πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" που το σεβαστήκατε. Σ’ αυτή την εγκυμοσύνη είχα την ανάγκη να το κρατήσω λίγο περισσότερο κρυφό σε σχέση με την πρώτη».