Η Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους» για τη δήλωση Φωτήλα: "Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικά δεκανίκια"

"Οι μάσκες έπεσαν: Μετά και την (αναμενόμενη)  προσπάθεια Αχαιού βουλευτή να περισώσει την καταρρέουσα παράταξη του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου, γίνεται ξεκάθαρο ότι πίσω από τον κ. Μαρλαφέκα κρύβονται πολιτικά γραφεία, ύποπτες πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές συναλλαγές" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Επιμελητήριο για Όλους" και συνεχίζει: . 

"Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία του πανικόβλητου απερχόμενου προέδρου να αναζητήσει πολιτικά σωσίβια, μέσα στο ναυάγιο που τον έχει βυθίσει η απαξίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Επιμελητηρίου Αχαΐας, προς το πρόσωπό του.

Παρά την απέλπιδα προσπάθειά του, ο κ. Μαρλαφέκας  δεν βρήκε ανταπόκριση από το τωρινό κόμμα του κ. Φωτήλα και έτσι επιστρατεύτηκε ο τελευταίος για να τον στηρίξει ατομικά, επιλέγοντας να πάει κόντρα ακόμα και στην εκπεφρασμένη απόφαση της Ν.Δ. για ουδετερότητα. Τους πραγματικούς λόγους γι αυτή τη θλιβερή πολιτική συναλλαγή δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε εμείς. Είναι σε θέση να τους  αντιληφθεί εύκολα ο καθένας…

Ένα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο: Τον απερχόμενο πρόεδρο προσπαθούν να τον κρατήσουν όρθιο, πολιτικοί γυρολόγοι και βουλευτικά γραφεία.

Την Παράταξή «Επιμελητήριο για όλους» την στηρίζουν αποκλειστικά και μόνο οι απλοί αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλης της Αχαΐας, ιδίως οι μικρομεσαίοι. Όλων των κομμάτων, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.  

Όλοι εκείνοι που παλεύουν να κρατήσουν όρθια την επιχείρησή τους χωρίς κίβδηλα πολιτικά στηρίγματα και προφανείς «αντιπαροχές». Ο κ. Μαρλαφέκας έχει αποφασίσει να κρατήσει με κάθε τρόπο την καρέκλα του και αυτό φαίνεται παντοιοτρόπως."

 

Ο Παναγιώτης Κρίκης και η Παράταξή «Επιμελητήριο για όλους» δεν έχουν ανάγκη ούτε από «δεκανίκια», ούτε από πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα με ανύπαρκτη επιρροή στους επιχειρηματίες.

 

Εμείς, διαχωρίζουμε τα κόμματα από το Επιμελητήριο Αχαΐας και ανοίγουμε την πόρτα σε όλα τα μέλη του.

Και όχι μόνο: Ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα, στην ισονομία, στη διαφάνεια, στις ίσες ευκαιρίες.

 

Ένα είναι σίγουρο: Από τις 12 Δεκεμβρίου, το Επιμελητήριο Αχαΐας, θα γίνει πραγματικά Επιμελητήριο για όλους! 

Η ελπίδα θα ξαναγυρίσει σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Αχαΐας και ιδιαίτερα στους μικρομεσαίους!   

 

Διαβάστε επίσης