Πάτρα: Ο Απόστολος Πόντας παρουσίασε νέο διοικητικό μοντέλο

επισκεψη του υποψηφιου για την κεντροαριστερα

Στη σημασία της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, στάθηκε κατά την διάρκεια της περιοδείας του, σε Αχαΐα και Ηλεία, ο υποψήφιος για την αρχηγία του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας.

Κατά τη διάρκεια πρωινών συναντήσεων του με παραγωγικούς φορείς στην Πάτρα, ο Απόστολος Πόντας μίλησε για την Πρόταση του, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο διοικητικό μοντέλο που θα καταστήσει την εκάστοτε Περιφέρεια πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

‘’Οι επισκέψεις μας στις περιφέρειες -όπως αυτή της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Πάτρα- οι επαφές και οι συζητήσεις με φορείς και πολίτες για τις θέσεις μας, δεν έχουν ως βασικό στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων για την υποψηφιότητα μου. Στόχος είναι η διεύρυνσης του μηνύματος πως η Πολιτεία και το Κράτος δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν στην Πρωτεύουσα και η ανάδειξη ενός νέου διοικητικού μοντέλου, της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, με επίκεντρο διαχείρισης και λήψης αποφάσεων την εκάστοτε Περιφέρεια. Με γνώμονα, πάντα, πως ο κάθε τόπος έχει πρώτος δικαίωμα επ’ ωφελείας από την φορολόγηση του προϊόντος που παράγει και δικαίωμα ανάπτυξης πάνω στα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η ευημερία του πολίτη του μέλλοντος δεν θα εξαρτάται από την Χώρα αλλά από τον τόπο διαμονής του. ‘’

Διαβάστε επίσης