Πάτρα: Νέες συλλήψεις μεταναστών στο λιμάνι

από το Κεντρικό Λιμεναρχείο

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού και του 21χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού του, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 31χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου με την άμεση συνέργεια του ανωτέρω 21χρονου που τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Στη σύλληψη δύο  αλλοδαπών ηλικίας 31 και 16 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.