Αχαΐα: Το Μάνεσι Καλαβρύτων θρηνεί δυο νέους - "Έσβησαν" στον τόπο καταγωγής τους

Σήμερα η κηδεία του 22χρονου Χρήστου Χολιαστού - Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη μοιραία πτήση για τον Σωτήρη Αντωνόπουλο

Βαρύ το κλίμα στο Μάνεσι Καλαβρύτων από τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Χρήστου Χολιαστού, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας, υπέστη ηλεκτροπληξία  όταν η μεταλλική βέργα με την οποία χτυπούσε καρυδιά, χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν ο δίδυμος αδελφός του και ο πατέρας του Φωκιώνας Χολιαστός, πρώην Προϊστάμενος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά και πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου.

etymf_0.jpg

Η κηδεία του άτυχου νεαρού φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα τελεστεί στις 3 σήμερα το μεσημέρι στο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή στον Ιερο Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών.

Τραγική σύμπτωση ο θάνατος του 22χρονου, συνέβη λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια του 32χρονου Σωτήρη Αντωνόπουλου του Σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας με καταγωγή από το Μάνεσι. Ο νεαρός πιλότος και εκπαιδευτής Τσέσνα, σκοτώθηκε κάτα τη συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στις 16 Οκτωβρίου του 2016 στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων. Τα συντρίμμια βρέθηκαν το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου τρία χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Χελμό.

10001000.jpg

Στο μοιραίο τσέσνα, επέβαινε 50χρονος εκπαιδευόμενος πιλότος από το Ξυλόκαστρο, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του. Το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση Μέγαρα - Καλάβρυτα - Μέγαρα.

 

 

Διαβάστε επίσης