Δυτική Αχαΐα: Περίεργη υπόθεση στα ΕΛΤΑ στο Λάππα - Πήγε να τους πουλήσει συστήματα ασφαλείας και προκάλεσε ανησυχία - Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας - ΦΩΤΟ

ΑΠΟ ΧΘΕς ΤΟ απογευμα

Απόγευμα Δευτέρας, στο Λάππα έξω από το πρακτορείο των ΕΛΤΑ. Ένας άνδρας ντυμένος κάπως ποιο βαριά για την εποχή, φορώντας γυαλιά, με μούσι και μακριά μαλλιά μπαίνει στο κατάστημα.

Η κοπέλα που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο γκισέ τον καλημερίζει και τον ρωτάει τι επιθυμεί. Ο άνδρας, συστήνεται ως εκπρόσωπος εταιρίας συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, με έδρα την Αθήνα. Οι ερωτήσεις του αγνώστου για το αν η επιχείρηση ΕΛΤΑ στο Λάππα, διαθέτει συναγερμό και κάμερες ασφαλείας και οι κινήσεις του, ανησύχησαν την κοπέλα, η οποία ειδοποιεί τον πατέρα της.

Άμεσα σπεύδει στο κατάστημα και άρχισε να έχει και ίδιος, αμφιβολίες για το αν αυτός ο άνδρας είναι όντως εκπρόσωπος της εταιρίας που προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της. «Του ζήτησα το τηλέφωνό του για να επικοινωνήσω με την εταιρία, αλλά μου είπε ότι θα φύγει και θα επιστρέψει αργότερα…», μας περιγράφει ο υπεύθυνος των ΕΛΤΑ που προσπαθούσε όπως μας λέει στο μεταξύ, να βγάλει από το κατάστημα τον άνδρα. Η ανησυχία τους, εντάθηκε και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας δυτικής Αχαΐας αλλά και από την Ηλεία.

Μετά από λίγη ώρα και τις επίμονες ερωτήσεις των υπευθύνων να μάθουν περισσότερα για την υποτιθέμενη εταιρία που εκπροσωπεί, ο άγνωστος άνδρας φεύγει από το σημείο με τα πόδια. «Τον ακολούθησε κάποιος δικός μας και τον είδε να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δασικό χώρο. Εκεί τον περίμενε ο οδηγός με τη μηχανή αναμμένη και έφυγαν αμέσως», συμπληρώνει ο υπεύθυνος του πρακτορείου ΕΛΤΑ στο Λάππα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του πρακτορείου κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, ενημερώνοντας την Αστυνομία.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη από χθες το πρωί, καθώς είναι οι ημέρες που πληρώνονται οι συντάξεις και τα πρακτορεία των ΕΛΤΑ έχουν χρήματα, ενώ γίνονται και κατ οίκον πληρωμές των συντάξεων στα χωριά.

Διαβάστε επίσης