Ο Κώστας Πετρόπουλος σε Δημοτικά Σχολεία της Πάτρας

στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Τα 61ο και 1ο Δημοτικά Σχολεία της Πάτρας θα επισκεφθεί το πρωί της Δευτέρας ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα και της εθνικής Ελλάδος, Κώστας Πετρόπουλος, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Ο Κώστας Πετρόπουλος θα μιλήσει στους μαθητές για τον αθλητισμό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των σχολείων:

«Τα 61ο και 1ο Δημοτικά Σχολεία Πατρών συμμετέχουν στην 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που συντονίζει η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Στόχος της δράσης είναι να αποκτήσουν οι μαθητές τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες και να έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους,

Μεταξύ άλλων δράσεων προβλέπεται η επίσκεψη επίλεκτων και διακριθέντων αθλητών. (αρ. πρωτ. 152705/Δ5/14.09.2017 έγγραφο έγκρισης άδειας εισόδου του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών.

Κατόπιν τούτων τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 61ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών θα βρίσκεται ο παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα και της εθνικής Ελλάδος, Κώστας Πετρόπουλος, προκειμένου να μιλήσει και να τον γνωρίσουν οι μαθητές των δύο Σχολείων.»

Διαβάστε επίσης