Πάτρα: Η τοπική Αστυνομία "μπλοκάρει" την παραλιακή ζώνη για να αποφευχθούν τα χειρότερα-Διπλασιασμός των δυνάμεων στην Ακτή Δυμαίων μετά τα αιματηρά επεισόδια

φόβοι για απώλεια του ελέγχου

Με πολύ ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις η τοπική ΕΛ.ΑΣ. επιχειρεί να ελέγξει το τοπίο στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, μετά τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε μετανάστες στις Αρχές της εβδομάδας.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, οι τρεις τραυματίες από τα επεισόδια και οι άγριες διαθέσεις μεγάλης ομάδας μεταναστών που κινούνται στα όρια της Λιμενικής ζώνης, "έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου" στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, με αποτέλεσμα από την Τετάρτη να διπλασιαστούν οι αστυνομικές δυνάμεις που περιπολούν ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες στην περιοχή.

Παράλληλα ενισχυμένος είναι ο αριθμός των αστυνομικών που κινείται στην παραλιακή ζώνη τις ώρες που είναι προγραμματισμένος ο απόπλους πλοίων της γραμμής Πάτρας Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επιτελείς της τοπικής Αστυνομίας, φέρεται να προβληματίστηκαν και από το γεγονός οτι ο σοβαρά τραυματίας Αφγανός, θύμα των επεισοδίων μόλις είχε φθάσει στην Πάτρα από την Αθήνα. Το γεγονός σε συνδυασμό και με άλλες πληροφορίες που θέλουν κυκλώματα μεταναστών να θέλουν να ελέγξουν έναντι αμοιβής τις κινήσεις ομοεθνών τους, ενίσχυσε τα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα