Σλούκας: «Φταίμε όλοι για την ήττα, πάμε για νίκη με Φινλανδία»

δηλωσεις

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Σλοβενία δήλωσε πως όλοι φταίνε για το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα κοιτάζει την επόμενη αγωνιστική με την Φινλανδία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κρίμα γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το παιχνίδι με τη Γαλλία μας έδωσε κίνητρο. Για 30 λεπτά το παιχνίδι ήταν όπως έπρεπε, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε πολύ εύκολα καλάθια. Ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, αλλά θέλουμε δουλειά.

Οι Σλοβένοι τρέχουν καλά το γήπεδον και εμείς ελέγξαμε το ρυθμό αλλά στο τέλος έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Υπάρχει σίγουρα πικρία αλλά συνεχίζουμε. Νίκη με Φινλανδία και μετά θα δούμε.

Στα τελευταία πέντε λεπτά χαλαρώσαμε. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα καλάθια. Φταίμε όλοι. Η ομάδα συνεχίζει και σήμερα πιστεύω πως δείξαμε καλά σημάδια, τόσο νοοτροπίας, όσο και αντιμετώπισης του παιχνιδιού.

Σε αυτή την ομάδα είναι 12 παιδιά που αγαπάνε το εθνόσημο και την Εθνική. Είναι κρίμα να λέμε κουβέντες για αυτά τα παιδιά και τους προπονητές τους. Ρισκάρουν κάθε καλοκαίρι για κάτι καλό. Μεταξύ μας υπάρχει καλό κλίμα και παλεύουμε για το καλό της ομάδας.

Θέλουμε καλό αποτέλεσμα με Φινλανδία και Πολωνία. Από εκεί και πέρα το τουρνουά έχει δρόμο».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ