Πάτρα: Συνάντηση της επιτροπής διεκδίκησης με τη διοίκηση του ΤΕΕ Δυτ. Ελλαδας

για τους παράκτιους μεσογειακους αγωνες 2019

Συνάντηση με το προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας είχε η Επιτροπή Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου στα γραφεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης, οι κύριοι Τάκης Πετρόπουλος, Νάσος Νασόπουλος και Θεόδωρος Μενεγής, ενημέρωσαν αναλυτικά για το σχέδιο οργάνωσης των Αγώνων και τη φιλοσοφία της υποψηφιότητας της Πάτρας. Εκτενής συζήτηση έγινε για τη χωροθέτηση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων που θα απαιτηθούν, καθώς και για τους στρατηγικούς στόχους που πρέπει να θέσει η πόλη, αν αναλάβει τη διοργάνωση, ώστε να παραχθούν μόνιμα οφέλη για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. 

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε., ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Αϊβαλής, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Παπαϊωάννου και ο Γενικός Γραμματέας ο κ. Γεώργιος Σπαγκούρος, τόνισαν πως το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της πόλης για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και πως ο τεχνικός κόσμος της περιοχής είναι έτοιμος να συνδράμει με τη τεχνογνωσία που διαθέτει, όπου και όταν απαιτηθεί. 

Διαβάστε επίσης