Ο πρίγκιπας - διάδοχος της Δανίας Φρέντερικ «έφαγε πόρτα» σε παμπ

σύμφωνα με δημοσιεύματα

Μια παμπ στην πόλη Μπρισμπέιν της Αυστραλίας απαγόρευσε την είσοδο στον πρίγκιπα διάδοχο της Δανίας Φρέντερικ επειδή δεν έφερε τα απαραίτητα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που επικαλείται το BBC.

Ο 49χρονος πρίγκιπας και η συνοδεία του φέρεται ότι κατάφεραν τελικά να μπουν στο μπαρ με τη βοήθεια αστυνομικών.

Η πολιτεία του Κουίνισλαντ και άλλες αυστραλιανές πολιτείες έχουν πολύ αυστηρούς κανονισμούς για την είσοδο σε χώρους όπου πωλείται αλκοόλ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επίδοξοι πελάτες μπαρ στο Κουίνσλαντ πρέπει να έχουν μαζί τους το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησής τους για την ταυτοποίησή τους ώστε να εισέλθουν σε μπαρ που μένουν ανοιχτά μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση, οι νόμοι οι οποίοι τέθηκαν σε εφαρμογή τον Ιούλιο στοχεύουν "να μειώσουν τον κίνδυνο ατυχημάτων που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ".

Ο πρίγκιπας Φρέντερικ και η συνοδεία του βρίσκονταν στο Μπρισμπέιν με αφορμή ιστιοπλοϊκούς αγώνες, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο γαλαζοαίματος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν γνώρισε την Μέρι Ντόναλντσον, την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε, σε μια παμπ του Σίντνεϊ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000.