Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά: Μπήκε στο νερόμυλο έτσι για την τρέλα του και άρχισε να τρέχει

«Για άγνωστο λόγο έτσι από την τρέλα του μπήκε στο νερόμυλο και άρχισε να τρέχει. Γρήγορα όμως η ταχύτητα που ανέπτυξε ο νερόμυλος έγινε τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα. Όταν κανείς δεν κατάφερε να τον σταματήσει τότε «σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα».

H συγκλονιστική αυτή μαρτυρία ανήκει στον φίλο του άτυχου 24χρονου Χρήστου Μπακόλα, που έχασε την ζωή του, λίγο πριν από τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας (ΠΑΟΚ) με τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με τη μαρτυρία που φέρνει στη δημοσιότητα η σελίδα PAOKVoice ο άτυχος Χρήστος αποφάσισε τελευταία στιγμή να ταξιδέψει στη Λιβαδειά και μάλιστα αναγκάστηκε να πάρει το τρένο γιατί δεν πρόλαβε το πούλμαν με τους υπόλοιπους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όταν έφτασε στις Πηγές Κρύας και συνάντησε τους άλλους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά είδε μπροστά του το νερόμυλο. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αφού τον απεγκλώβισαν, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

enikos