«Ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο μας»

για τον αυριανο αγωνα ολυμπιακου-ριεκα

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ριέκα (16/8, 21:45) για τα πλέι οφ του Champions League. 

Ο αμυντικός των Πειραιωτών τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι ένα καλό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

-Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τη Ριέκα. Κυρίως από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όχι τόσο από αυτά του πρωταθλήματος που έδειξε διαφορετική εικόνα;
«Είναι μία ομάδα δυνατή που δουλεύει αρκετά καλά, είναι πολύ καλά οργανωμένη και παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό ξέρουμε από πριν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

-Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Τι αλλάζει σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο και τι πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει αυτό που θέλει;
«Φυσικά είναι διαφορετικό όταν έχεις να παίξεις το πρώτο εντός έδρας. Όπως και να ‘χει όμως είναι δύο παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο μας για να πάμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας στην έδρα του».

-Δεν αγωνίστηκες στα δύο ματς με την Παρτιζάν λόγω ενός τραυματισμού που είχες. Σε τι βαθμό ετοιμότητας είσαι;
«Δεν ξέρω αν θα παίξω. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο παιχνίδι. Μετά από εκείνο τον τραυματισμό νιώθω πολύ καλύτερα και όπως είδατε έπαιξα στο τελευταίο φιλικό και αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος».

Διαβάστε επίσης