Πρόβα… γάμου για Σπυρόπουλο - Πολίτη

Μυστική συγκατοίκηση για το ζευγάρι

Έναν χρόνο μετά από τον κεραυνοβόλο έρωτα της Χριστίνας Πολίτη και το Κώστα Σπυρόπουλου, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και σύμφωνα με την Real Life η γνωστή κοσμικογράφος και ο ηθοποιός μένουν μαζί στο σπίτι της Χριστίνας στην Πλάκα.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα οι δυο τους θέλουν να εξερευνήσουν τις προοπτικές για ένα επόμενο, πιο επίσημο βήμα, αυτό του γάμου.

Μπορεί εκείνη να έχει φορέσει βέρα στο δεξί ήδη δύο φορές κι εκείνος μία, όμως ο έρωτάς τους είναι δυνατός και εξαλείφει κάθε δισταγμό και τους θέτει εκ νέου σε τροχιά γάμου.

Οι δικοί τους άνθρωποι μιλούν για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι που απολαμβάνει όχι μόνο κοινά ενδιαφέροντα, αλλά κι έναν κοινό τρόπο σκέψης. Διαθέτουν και οι δύο βιτριολικό χιούμορ, σαρκασμό και αυτοσαρκασμό, είναι εξίσου αντισυμβατικοί και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη ζωή. Η Χρίστινα Πολίτη μοιάζει πιο ερωτευμένη από ποτέ και ο Κ. Σπυρόπουλος έχει βρει σε εκείνη την ιδανική σύντροφο, μια γυναίκα που θαυμάζει πάνω από όλα για την προσωπικότητά της.

Πάντως και οι δύο είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και διατηρούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στη σχέση τους. Χαίρονται κάθε στιγμή της κοινής τους καθημερινότητας, ενώσυχνά κάνουν μικρές αποδράσεις στα σπίτια της Χριστίνας στη Μύκονο και στο Πήλιο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Real Life είναι θέμα χρόνου να προγραμματίσουν έναν ιδιαίτερο γάμος σε κλειστό κύκλο που θα έχει στοιχεία πάρτι.

Πηγή: Star.gr