Πάτρα: Πανηγύρι στο Πλατάνι

στις 26 ιουλιου απο τον πολιτιστικο συλλογο

Μένοντας πιστοί στο ραντεβού όπως κάθε χρόνο, ο πολιτιστικός σύλλογος Πλατανίου θα πραγματοποιήσει το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Πλατάνι Πατρών, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ.

Η εκδήλωση διακρίνεται για τον ποιοτικό χαρακτήρα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το ύφος και το ήθος που αρμόζει στην ελληνική δημοτική παράδοση. Με μουσικές απαλλαγμένες από αλλοιώσεις που υποβαθμίζουν τον τεράστιο πολιτισμικό μας πλούτο.

Στους δρόμους της ελληνικής μουσικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψουν ερμηνεύοντας τραγούδια και σκοπούς από όλη την Ελλάδα, που σε πείσμα των καιρών αντιστέκονται στη λήθη και δε χάνουν την ομορφιά και την αξία τους, οι εκλεκτοί νέοι μουσικοί, Γιώργος Αγγελόπουλος τραγούδι, Χρήστος Χάρης κλαρίνο, Αντώνης Γερογιάννης κρουστά σε μια ξεχωριστή συνεργασία με το εξαιρετικό μουσικό σχήμα «Απηλιώτικη Πνοή» που αποτελείται από τους: Κώστα Στεφανόπουλο λαούτο, Βασιλική Τσιαφογιάννη τραγούδι, Νίκο Μήλα βιολί, και Χριστίνα Κουκή σαντούρι.

Τον χορό θα «ανοίξουν» τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Πλατανίου μας περιμένουν για να απολαύσουμε μαζί τους μια εκδήλωση που ξεχωρίζει στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης