Θερμοκήπιο με... κοκαΐνη, ηρωίνη, χάπια και χασίς στην Ιεράπετρα!

Δίπλα στα οπωροκηπευτικά

Δίπλα στα οπωροκηπευτικά που καλλιεργούσε στο θερμοκήπιό του σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας ένας 42χρονος, είχε διαμορφώσει και ένα χώρο για να κρύβει το… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών όλων των ειδών που είχε στην κατοχή του, κάποια από τα οποία με ασυνήθιστο τρόπο συσκευασίας!

Έχοντας συγκεντρώσει αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία για τον 42χρονο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο θερμοκήπιο και εντόπισαν την «καβάντζα», μέσα στην οποία βρήκαν κρυμμένες συσκευασίες με 14,8 γραμμάρια κοκαΐνης, επτά κουτιά με φίλτρα καπνού εμποτισμένα με ηρωίνη (!), 53 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης!

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε διακίνηση.

*** Εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια και σιρόπια είχε στο σπίτι του στον Τύρναβο και σκόπευε να τα διαθέσει προς πώληση, ένας 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας. Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν συνολικά 349 ναρκωτικά χάπια και πέντε αμπούλες ναρκωτικών φαρμάκων για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ