Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε σπίτια - Βρέθηκαν κοσμήματα

δράστης ένας 37χρονος

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από συστηματική έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις κλοπές σε οικίες, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο στη Σπιάντζα και στο Κατάκολο Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε διαπράξει, τις τελευταίες δέκα ημέρες τρεις κλοπές σε οικίες, όπου στις δύο περιπτώσεις είχε εισέλθει, στο εσωτερικό τους από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρο, ενώ στη μια περίπτωση είχε παραβιάσει παράθυρο και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (1.050) ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας (10.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ο δράστης προσήχθη σήμερα το πρωί, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και αφού ομολόγησε τις πράξεις του, μετέβη μαζί τους σε αγρόκτημα που διατηρεί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία είχε αποκρύψει μέσα σε μια κάλτσα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ τα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ