Beach Volley: Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος και Πατρών, Σπυροπούλου Χρυσό στο Κ-19 - ΦΩΤΟ

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Beach volley Region Κ-19 της ΕΣΠΕΠ, στα γήπεδα ΣΦΥΡΗ-ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ στο Ξυλόκαστρο  το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 7 ομάδων αγοριών και 16 ομάδων κοριτσιών.  

Με σύμμαχο τον καιρό, οι αθλητές & αθλήτριες πραγματοποίησαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, στους 42 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Στην κατηγορία Κ-19 αγοριών, νικητές ανεδείχθησαν οι ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ-ΒΛΑΣΣΗΣ, το χάλκινο οι ΦΕΡΤΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και την τέταρτη θέση οι ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Η-Π/ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

unnamed_7.jpg

Για την κατηγορία Κ-19 κοριτσιών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ΠΑΤΡΩΝΗ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, το ασημένιο οι ΚΑΡΑΒΟΛΑ-ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ, το χάλκινο οι ΣΑΡΡΟΥ-ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ και την τέταρτη θέση οι ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ.    

unnamed_6.jpg

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις  22-23 Ιουλίου και θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας.

Στο Διήμερο τουρνουά παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τους Αγώνες, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΝΙΑΡΡΟΣ ΗΛΙΑΣ,  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΠ κ. ΜΑΚΡΗΣ Μ., ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΠΕΛ/ΣΟΥ κ. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΝ., δεκάδες γονείς και φίλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί τον Δήμο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά. Ιδιαίτερα δε, την Καθηγήτρια Φ/Α ΚΑΠΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τους Εθελοντές, τους Διαιτητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες  που συνέβαλαν στην ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή του.    

Διαβάστε επίσης