Γ. Γκουβίτσας: "Κεφάλαιο" για την περιοχή μας η Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα - Ευχαριστήριες επιστολές στον Άραξο από το Μαρόκο!

τι μας είπε ο αερολιμενάρχης

«Κεφάλαιο» για την περιοχή μας χαρακτήρισε ο Αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας, την επιλογή της βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, παρά το γεγονός ότι έχουν αγοράσει μια υπερπολυτελέστατη βίλα στην Τζιά! 

Φαίνεται ότι η Πριγκίπισσα αγάπησε πολύ την περιοχή της Κυλλήνης που δεν την «απατά» ούτε για το παραμυθένιο μπλε του Αιγαίου. Η βασιλική οικογένεια δείχνει εμπιστοσύνη στο Αεροδρόμιο του Αράξου. Είναι η δεύτερη φορά που προσγειώνει το τζετ για να μεταφέρει τα μέλη της. Αυτό άλλωστε, αποδεικνύουν και οι ευχαριστήριες επιστολές που έχει δεχθεί ο κ. Γκουβίτσας από την πρεσβεία του Μαρόκου. «Εκτός από την εξυπηρέτηση, την οποία φυσικά απολαμβάνουν όλοι όσοι προσγειώνονται στον Άραξο ως έχουμε καθήκον, καταφέραμε να προφυλάξουμε και να σεβαστούμε τις προσωπικές στιγμές της βασιλικής οικογένειας κατά την παραμονή τους στο Αεροδρόμιο του Αράξου κι αυτό έχει εκτιμηθεί πολύ», σημειώνει ο κ. Γκουβίτσας.

Αυτή τη φορά διακοπές στην περιοχή μας, θα κάνουν η Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ, ο γιος και διάδοχος του θρόνου και η κόρη της, πριγκίπισσα του Μαρόκου, χωρίς τον βασιλιά. «Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Μπορώ να πω, ότι είναι ένα μικρό λιθαράκι στην τοπική μας οικονομία καθώς η βασιλική οικογένεια, αφήνει χρήματα, κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή, ενώ προσελκύει το ενδιαφέρον και άλλων σημαντικών και vip προσώπων, ως μια «επένδυση» τουριστική για τον τόπο που πρέπει να προσέξουμε», συμπληρώνει ο κ. Γκουβίτσας.

Η Πριγκίπισσα με τα δύο παιδιά της, θα παραμείνουν για δέκα ημέρες, ενώ διαμένουν σε μεγάλο τουριστικό συγκρότημα. Αν και το πρόγραμμα δεν ανακοινώνεται σκοπεύουν να κάνουν βόλτες και εκδρομές στη γύρω περιοχή.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΓΝΩΜΗ