Ν. Παππάς: Η χώρα σιγά - σιγά απεγκλωβίζεται με όρους αριστερής διακυβέρνησης και δίκαιης ανάπτυξης

με αφορμή την συζήτηση στην βουλή,

Εφ` όλης της ύλης συνέντευξη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στον Στάθη Σχινά και στην εκπομπή Οικονομία Στο Κόκκινο.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με αφορμή την (Δευτέρα 3/7/2017) συζήτηση στην βουλή, σχολίασε το πολιτικό αδιέξοδο της ΝΔ, η οποία δεν διστάζει «να χαϊδεύει» ακόμα και το ακροδεξιό ακροατήριο για τυχόν μελλοντικά πολιτικά οφέλη.

Ταυτόχρονα ο κ. Παππάς υπενθύμισε ότι ενώ από το 2009 μέχρι το 2015 είχαν χαθεί περίπου ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας, με την αριστερή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανακτηθεί το ένα τέταρτο. Επιπλέον ανασφάλιστοι πολίτες έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τέλος έχει θεσπιστεί το επίδομα αλληλεγγύης, που σύμφωνα με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, «είναι λίγα από τα παραδείγματα τα οποία θεμελιώνουν την δική μας πολιτική στρατηγική».

Τέλος, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στα οφέλη που θα έχει η χώρα από τον εμπορικό δορυφόρο Hellas Sat3, κατηγορώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις για αδιαφορία και κατακερματισμό και του τομέα αυτού.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ