Survivor: Ο Βασάλος στον ημιτελικό - Εκτός τριάδας ο Αναγνωστόπουλος!

Μεγάλες εκπλήξεις στον ημιτελικό

Δύο ημέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor και απόψε έγινε γνωστός ο παίκτης που θα «πολεμήσει» με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για το ποιοι θα είναι οι δύο που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Αυτός λοιπόν που θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος χάρη στην στήριξη του τηλεοπτικού κοινού, που αποφάσισε ότι εκείνος το άξιζε περισσότερο από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Στο αποψινό Live του παιχνιδιού οι δύο παίκτες έδειξαν ότι το αποτέλεσμα δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού αμφότεροι έφτασαν ουσιαστικά μέχρι το τέλος και ενωμένοι φώναξαν δυνατά «Μαχητές» και περίμεναν το αποτέλεσμα. 

Όταν το ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Βασάλος έδειξε ανακούφιση και ο Αναγνωστόπουλος τον χειροκρότησε για ην επιτυχία του. Οι δύο φίλοι-συμπαίκτες για 4,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο εξήραν τον χαρακτήρα και τις αθλητικές ικανότητες ο ένας του άλλου και έδωσαν ραντεβού για τον αυριανό ημιτελικό, όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες του φετινού Survivor!


Έκαψαν τις καλύβες τους

Στο επεισόδιο του Survivor πριν τον ημιτελικό, παρακολουθήσαμε την πιο «δυνατή» ίσως στιγμή, ολόκληρου του παιχνιδιού. Ήταν η στιγμή λίγο πριν το τέλος.

Μάριος και Ντάνος ετοιμάζονταν για το ταξίδι στην Κούβα που κέρδισαν ως τελευταίο έπαθλο μαζί με την ασυλία για τον ημιτελικό, με τον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο να περιμένουν υπομονετικά την επιστροφή τους στην Αθήνα και τους δικούς τους ανθρώπους.

 

 Όλοι μαζί αποφάσισαν να γράψουν το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας τους στον Άγιο Δομήνικο με τον πιο συγκινητικό τρόπο: Καίγοντας τις καλύβες τους.

Τις καλύβες, στις οποίες έζησαν τα καλά και τα άσχημα τους τελευταίους 4,5 μήνες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ