Η ώρα του Ολυμπιακού

στις 18.30 (ΕΡΤ2-Νοvasports 1) θα κονταροχτυπηθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στην Κωνσταντινούπολη και δη στο «Σινάν Ερντέμ» χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ, καθώς στις 18.30 (ΕΡΤ2-Νοvasports 1) ο Ολυμπιακός θα κονταροχτυπηθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Oι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους απέναντι σε μία εκ των Φενέρ-Ρεάλ, που συνθέτουν το άλλο ζευγάρι.Oι ερυθρόλευκοι, αν και υστερούν σε μπάτζετ έναντι των Ρώσων θα προσπαθήσουν να θέσουν νοκ-άουτ την «ομάδα του στρατού» και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους απέναντι σε μία εκ των Φενέρ-Ρεάλ, που συνθέτουν το άλλο ζευγάρι.

Άλλωστε η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει αποδείξει πολλάκις ότι με αιχμή του δόρατος τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και σημαντικό στοιχείο την ομαδικότητα που τη διακρίνει, μπορεί να ρίξει στο... καναβάτσο αρκετές ομάδες, που θεωρητικά είχαν τον ρόλο του φαβορί. 

Τη μονομαχία του Ολυμπιακού με την «ομάδα του στρατού» θα σφυρίξουν οι Ιερεθουέλο Ντάνιελ (Ισπανία), Γιαβόρ Νταμίρ (Σλοβενία) και Λοτερμόσερ Ρόμπερτ (Γερμανία).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο πλευρό τους στο σημερινό παιχνίδι περίπου 2.000 φιλάθλους τους.