Πάτρα: Τον μαχαίρωσαν, επειδή... πείραξε μια κοπέλα! - Στο χειρουργείο στο θύμα - Χειροπέδες σε δύο ανηλίκους και σε 18χρονο με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας

θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

Στα "χέρια" των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών έπεσαν οι φερόμενοι ως δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου και Ηφαίστου στο κέντρο της Πάτρας.

Πρόκειται για έναν 18χρονο, έναν 16χρονο και μία ανήλικη κοπέλα, ηλικίας περίπου 16 ετών και αυτή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 27χρονος φέρεται να "πείραξε" την κοπέλα στο δρόμο.

Εκείνη φώναξε τους φίλους της και επί τόπου πήγαν τα δύο αγόρια, με τον ανήλικο, όπως αναφέρουν πηγές να βγάζει αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, και να τραυματίζει σοβαρά τον 27χρονο στο θώρακα.

Μάλιστα το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό, ώστε όταν διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χρειάστηκε να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Ευτυχώς όταν πήγαν καλά και ο νεαρός, διέφυγε τον κίνδυνο.

Σήμερα συνελήφθησαν οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες, όπως επίσης και η κοπέλα.

Θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών, καθώς τα δύο αγόρια αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η κοπέλα της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τέλος, κατηγορούνται και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση.

Διαβάστε επίσης: 

Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου μετά από συμπλοκή

Διαβάστε επίσης