Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων τέσσερα κρούσματα με γρίπη Η1Ν1 – Τι λέει στο tempo24.gr η διοικήτρια Βασιλική Γεωργιοπούλου

Τηρούνται όλες οι οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ

Με τον ιό της γρίπης Η1Ν1 νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων τέσσερα παιδιά ηλικίας 5, 6, 9 και 14 ετών, ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, άλλα δύο (αδελφάκια) που είχαν αρρωστήσει και νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα, έλαβαν εξιτήριο, αφού ξεπέρασαν τα συμπτώματα του ιού και μπορούσαν να λάβουν εξιτήριο.

Το γεγονός της νοσηλείας των τεσσάρων παιδιών επιβεβαίωσε μιλώντας στο tempo24.gr, η διοικήτρια  του Καραμανδανείου, Βασιλική Γεωργιοπούλου, η οποία τόνισε πως τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ επεσήμανε πως τηρούνται όλες οι οδηγίες που δίνονται για τέτοια κρούσματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο που νοσηλεύονται τα παιδιά, τα οποία παραμένουν απομονωμένα, απαραιτήτως φορούν μάσκες και γάντια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, σημείωσε μεταξύ άλλων η κυρία Γεωργιοπούλου.

Δυστυχώς, ο ιός της γρίπης, παρότι βρισκόμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι, δεν δείχνει να εκλείπει, τουλάχιστον για τη θερινή περίοδο.

Κωνσταντίνα Τσιάμη

Διαβάστε επίσης