Τα ζώδια σήμερα 2 Μαΐου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αλλαγές μέσα και έξω
Το κλίμα ανανέωσης καλά κρατεί και θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να αποδεσμευτείς από ό,τι σε «βαραίνει» έστω κι αν κάτι τέτοιο προκαλέσει αντιδράσεις στο περιβάλλον σου. Σε κάθε περίπτωση δική σου είναι η ζωή και εσύ θα υποστείς τις όποιες θετικές ή αρνητικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, μπορείς να υιοθετήσεις ένα νέο look.

Ερωτικά

Λογικό είναι να έχεις ένα παραπάνω ενθουσιασμό, αλλά επειδή οι συναισθηματικές μεταπτώσεις σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, καλό θα ήταν χαλαρώσεις λίγο και να μην ξεσηκωθείς με μια γνωριμία που μπορεί να κάνεις για να μην πέσεις αργότερα. Φρόντισε να χαρείς τη μέρα, να διασκεδάσεις το φλερτ αλλά κράτα και μια επιφύλαξη γιατί δεν αποκλείεται να έχετε τελείως διαφορετικές προσδοκίες.
Αν είσαι σε σχέση, είναι ευκαιρία να διαθέσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου για να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο σου, αν θέλεις να γίνει πιο ζεστός και ανθρώπινος. Και βέβαια το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σε συμβουλεύσει και μετά να βοηθήσει και να τον χαρείτε κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Βάλε νέους στόχους
Όσο «παράδοξες» κι αν σου φαίνονται κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, σύντομα θα μπορέσεις να προσαρμοστείς σε αυτές, έχοντας μάλιστα εμπλουτίσει την οπτική σου με νέα δεδομένα. Παράλληλα καλείσαι να ορίσεις ένα οικονομικό πλάνο, αφού έχεις τη θέληση και τη δυναμική να το καλύψεις μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.
Ερωτικά
Μην αφήσεις ούτε έγνοιες, ούτε αρνητικές σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ο καινούργιος μήνας, φέρνει φρέσκιες προοπτικές για τα ερωτικά σου, που σίγουρα δεν θα σου ανοιχτούν, αν εσύ μένεις μέσα. Γίνε πιο εξωστρεφής και πήγαινε κάπου που συχνάζει αρκετός και διαφορετικός κόσμος. Που ξέρεις; Ίσως είναι η τυχερή σου μέρα.

Αν είσαι σε σχέση,. Βγείτε, πηγαίνετε  σε κάποιο σινεμά ή για καφέ για να νιώσετε και εσείς άνθρωποι. Έχετε δουλειές και υποχρεώσεις αλλά δε χρειάζεται να είστε συνέχεια μέσα. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Προσπέρασε τις αντιξοότητες
Τα ενεργειακά σου αποθέματα αρκούν για να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί αυτοί να μην είναι μακροπρόθεσμοι, αφού στην πορεία είναι βέβαιο πως θα τα παρατήσεις. Κάνε λοιπόν γρήγορα ό,τι έχεις στο μυαλό σου κι αν τυχόν σε καθυστερήσουν οι άλλοι, προσπέρασέ τους, έστω κι αν «χαλάσεις καρδιές». Εξ άλλου θα βρεις ανέλπιστα νέους υποστηρικτές.
Ερωτικά
Όλα δείχνουν να λειτουργούν υπέρ σου, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς υπήρξε μια κάμψη ή καθυστέρηση που σε έκανε να ανησυχήσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι ξεσηκωμένος/η και φυσικά οι ερωτικές σου ταχύτητες έχουν ανέβει επικίνδυνα. Πρόσεξε μόνο τις απότομες στροφές, δηλαδή τις επιπόλαιες και αψυχολόγητες ενέργειες γιατί μπορεί να την πατήσεις! Η έλξη που θα νιώσεις για ένα πρόσωπο θα σε αποπροσανατολίσει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θύμα αντιζηλίας
Μια ερωτική αντιζηλία μπορεί να επιδράσει καταλυτικά ως προς την εκπλήρωση των στόχων σου, γι’ αυτό μην υποτιμάς διόλου τις υπονομευτικές πρακτικές που μπορεί να ακολουθήσει ένα άτομο, το οποίο μπορεί να μην έχει άλλες δεξιότητες πέραν των... σεξουαλικών! Κι όλα αυτά μπορεί να αναφέρονται τόσο στα εργασιακά σου, όσο και στα προσωπικά σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ευνοεί στον ερωτικό τομέα, αλλά κι εσύ πρέπει να χαλαρώσεις λίγο γιατί η ανάγκη σου να βρεις την παντοτινή αγάπη ορισμένες φορές σε σπρώχνει σε παρορμητικές κινήσεις που δε σου βγαίνουν. Οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου γιατί έχεις πολλά συναισθήματα μέσα σου που πρέπει να τα προσφέρεις στον κατάλληλο άνθρωπο. Η μέρα πάντως είναι ιδανική για μια νέα γνωριμία που μπορεί να σου αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής.

Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφες, ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου και το πιο πιθανό είναι να πάτε κάπου οι δυο σας να αλλάξετε τον αέρα σας και να ξεφύγετε από όλα. Στο μόνο που μπορεί να τα χαλάσετε είναι στο ότι θα θέλεις να πάρεις μια δόση θάλασσας ενώ αυτός βουνού.


ΛΕΩΝ
Γενικά
Κάποιος/α «πατάει» στις αδυναμίες σου
Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να ζητά κάτι πολύ περισσότερο από σένα, ίσως μάλιστα να σε αιφνιδιάσει και να πετύχει τον στόχο του, εκμεταλλευόμενο την ματαιοδοξία σου. Να θυμάσαι ωστόσο ότι στην πορεία θα προκύψουν επιπλέον μπερδέματα κι ίσως τελικά διαπιστώσεις ότι «χρησιμοποιήθηκες» στα πλαίσια ενός ερωτικού ανταγωνισμού.
Ερωτικά
Το παρελθόν ενδέχεται να σε αναστατώσει λίγο σήμερα, εξ αιτίας μιας τυχαίας συνάντησης με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε σχέση παλιότερα και πιθανόν να μη χωρίσατε και πολύ όμορφα. Βέβαια θα το ξεπεράσεις γρήγορα και μάλιστα θα χαρείς, σκεφτόμενος/η μετά ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να του αποδείξεις ότι όχι μόνο το έχεις ξεπεράσει, αλλά είσαι πιο καλά από ποτέ. Το επόμενο βήμα είναι να βρεις κάτι άλλο για να το αντικαταστήσεις.

Αν είσαι σε σχέση, ίσως μάθετε κάποια πράγματα για μια παλιότερη υπόθεσή σας που σας είχε ταλαιπωρήσει που μεν υποπτευόσασταν, αλλά δεν ήσασταν σίγουροι και πιθανόν πίσω από όλα να κρύβονται κάποιοι/ες που σας ανταγωνίζονται, διώχνοντας πλέον κάθε αμφιβολία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην κάνεις πίσω
Η επιθυμία σου να γίνουν όλα «εδώ και τώρα», μπορεί μεν να εκπληρωθεί αλλά την ίδια στιγμή ίσως κάνεις παραχωρήσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις. Πρόσεξε λοιπόν μην ανταλλάξεις «έναντι πινακίου φακής» τα δικαιώματά σου, αντίθετα διεκδίκησε περισσότερα και μην διστάσεις να δώσεις «μάχες» για αυτό, αφού η δυναμική σου είναι δεδομένη.
Ερωτικά
Μια ζωή με πρόγραμμα και πλάνο ήσουν, αφιερωμένος/η στη λογική όμως, έχασες τους παλμούς της καρδιάς. Σήμερα θα αποδειχτεί περίτρανα ότι αυτό που εσύ δεν υπολόγιζες, ο έρωτας, είναι αυτό που μπορεί να σου αλλάξει τελείως κατεύθυνση, καθώς μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή μια παρέα που θα τύχει να βρεθείς, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποία από την αρχή θα νιώσεις οικειότητα και στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα στο ευδιάθετο κλίμα που επικρατεί μπορεί να βγουν κάποια παράπονα από το σύντροφό σου που, αν και θα σε πειράξουν λίγο, θα διαπιστώσεις ότι κάπου έχει ένα δίκιο και όντως όλο κάποιες υποχρεώσεις προκύπτουν και βάζεις τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Δίψα για μάθηση
Μια θεωρητική διαφωνία μπορεί να υποκρύπτει μια έντονη ερωτική έλξη, γι’ αυτό μην μένεις μόνον σε όσα φαίνονται εξωτερικά. Επιπλέον, φαίνεται πως παθιάζεσαι με ένα γνωστικό αντικείμενο, με συνέπεια να μάθεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο. Παράλληλα αν σε απασχολεί κάποιο νομικό θέμα, οι προσωπικές σου συμπάθειες θα δώσουν την λύση.
Ερωτικά
Ξεκινάς τον καινούργιο μήνα με κέφι και γιατί όχι άλλωστε, αφού βλέπεις ότι το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και διαισθάνεσαι ότι πολύ σύντομα θα περάσεις στο κλαμπ των δεσμευμένων. Μάλιστα, επειδή θα κυκλοφορήσεις σήμερα, θα φανούν τα πρώτα σημάδια αφού ένα πρόσωπο θα σε φλερτάρει διακριτικά και εφ’ όσον θα σου αρέσει, θα σου βγει αβίαστα το να ανταποδώσεις το φλερτ του. Αν παρασυρθείς κιόλας από τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει, μπορεί και να προχωρήσεις περισσότερο.

Αν είσαι σε σχέση, τίποτα δεν θα σου χαλάσει τη διάθεση.παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, μαγειρεύοντας και κάνοντας διάφορα πράγματα που σας γεμίζουν ευχαρίστηση και αγάπη, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με «όπλο» τον έρωτα
Μια οικονομική ή επαγγελματική διεκδίκηση μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με συμμαχητές αλλά και ανταγωνιστές κι ίσως τα πράγματα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Παράλληλα, φαίνεται πως ο εργασιακός χώρος σου «πάλλεται» από φλερτ και πάθη που ίσως και να μην είναι τόσο αθώα, σε σχέση με το τι προσπαθεί να πετύχει ο καθένας μέσω αυτών.
Ερωτικά
Έχεις ξεκολλήσει κάπως από διάφορα στεγανά που έβαζες κατά καιρούς στον εαυτό σου και λειτουργείς πολύ πιο απελευθερωμένα αλλά και ριψοκίνδυνα όσον αφορά στα ερωτικά σου. Σαν να έχεις βάλει ένα προσωπικό στοίχημα που θέλεις να κερδίσεις και σε κάνει πολύ επίμονο/η στο στόχο σου. Σήμερα θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου, αφού θα πάρεις την πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα το πείσεις να συναντηθείτε έστω και για λίγο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί μια συζήτηση με το ταίρι σου να είναι συναισθηματικά φορτισμένη αλλά θα βγάλει και πράγματα στην επιφάνεια που θα σας κάνουν καλό, αφού μόνο με ειλικρίνεια και κατανόηση θα βελτιωθεί ουσιαστικά η σχέση σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ενοχλητικές παρεμβάσεις
Αντιδικίες και ανταγωνισμοί που μπορεί να προκύψουν και από ασήμαντες αφορμές, «απειλούν» να σε αποπροσανατολίσουν και τελικά να σπαταλήσεις αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σου για υποθέσεις που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν. Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να συνάψεις μια συνεργασία σύντομης διάρκειας αλλά πολύ αποτελεσματική.
Ερωτικά
Είσαι πολύ πιο συναισθηματικός/η σήμερα απ’ ό, τι άλλες φορές, γεγονός που σε βάζει σε διαδικασία να κινηθείς περισσότερο με γνώμονα την καρδιά και λιγότερο με τις ανάγκες του κορμιού. Όχι ότι η ερωτική σου διάθεση θα λείπει αλλά θέλεις να ικανοποιήσεις και την άλλη πλευρά σου, όχι μόνο τη σεξουαλική. Αυτό από μόνο του σου δίνει έξτρα πόντους και η επιτυχία είναι μια ανάσα μακριά σου, καθώς ένα πρόσωπο θα πιάσει τα vibes σου και θα σε προσεγγίσει με μεγαλύτερη ευκολία.



Αν είσαι σε σχέση, εντάσεις και διαμάχες με το ταίρι σου σήμερα δεν υπάρχουν. Θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας και το μόνο που θα μείνει είναι το κέφι, η διάθεση να διασκεδάσετε τη μέρα όσο περισσότερο μπορείτε και φυσικά η αγάπη που σας δένει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Επιτάχυνση των διαδικασιών
Δουλειές που έχουν μείνει πίσω και πρέπει να διεκπεραιωθούν... χθες απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου αλλά σε κάθε περίπτωση και παρά τις όποιες «εμπλοκές», θα καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου. Παράλληλα όμως ,θα σου δοθεί και η ευκαιρία να μετατρέψεις μια αρχικά επαγγελματική συνάντηση σε κάτι πολύ πιο προσωπικό!
Ερωτικά
Ο καινούργιος μήνας ξεκινά με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Καρκίνο, οπότε λογικό είναι να είσαι χαλαρός/η κι ευδιάθετος/η. Το ζεστό σου βλέμμα και το πλατύ σου χαμόγελο να στολίζει το πρόσωπό σου θα είναι τα μόνα όπλα που χρειάζεσαι για να καταφέρεις αυτά που η μέχρι τώρα η αυστηρή και απόμακρη στάση σου μάλλον εμπόδιζε, αποδεικνύοντας ότι μέσα σου κρύβεις επιμελώς μια άλλη πλευρά πολύ πιο ερωτική και συναισθηματική από αυτήν που αφήνεις να φανεί.

Αν είσαι σε σχέση, σπάνια κάνεις συζητήσεις για το πώς νιώθεις σήμερα όμως είναι η κατάλληλη μέρα κι ενδεχομένως να σου βγει κι αβίαστα αφού θα περάσεις μια μέρα γεμάτη όμορφες στιγμές και θα αισθανθείς ότι υπάρχει ένα ουσιαστικό δέσιμό με τον σύντροφό σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Μια δοκιμή θα σε πείσει
Οι πιέσεις που δέχεσαι στα προσωπικά σου μπορεί από την μια πλευρά να σε κολακεύουν, από την άλλη όμως δεν παύουν να σου δημιουργούν διλήμματα για το τι τελικά θα πράξεις. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια περιοριστική δέσμευση, δεν θα ήταν λάθος να προχωρήσεις σε μια... δοκιμή, αφού μόνον έτσι θα καταλάβεις ποιος/α σου ταιριάζει και ποιος/α όχι!
Ερωτικά

Για αλλού θα ξεκινήσεις τη μέρα σου κι αλλού θα καταλήξεις, καθώς από το πρωί, κόντρα στο γενικό κλίμα, έχεις τη διάθεση να κάνεις διάφορες δουλειές που χρειάζονται.. Όμως ένα τηλέφωνο ή μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε ξεσηκώσει και θα αλλάξεις τα σχέδιά σου κι άλλο που δεν ήθελες... Χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά, θα τα παρατήσεις όλα και θα πας να το βρεις.
Αν είσαι σε σχέση,  θα παρασυρθείς κι εσύ και ίσως γίνεις πιο διαχυτικός/η με το ταίρι σου, κάτι που χρειαζόταν για να κλείσεις στόματα...


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Ένα-ένας οι στόχοι σου
Από την στιγμή που κάτι δεν σου αρέσει στον χώρο σου, δεν έχεις παρά να το αλλάξεις ή να τον εμπλουτίσεις με νέα αντικείμενα που λατρεύεις! Φρόντισε ωστόσο να μην ξανοιχτείς σε πολλά μέτωπα και τελικά τα αφήσεις όλα στην μέση. Η σωστή μεθοδολογία είναι να βλέπεις τα πράγματα «αγώνα με τον αγώνα», ώστε να παίρνεις κουράγιο από το κάθε επίτευγμά σου.
Ερωτικά
Είσαι από τους πρωταγωνιστές σήμερα, αφού η γοητεία και ο αισθησιασμός που εκπέμπεις σχεδόν μαγεύει το αντίθετο φύλο. Καλό θα ήταν λοιπόν να βρεθείς σε ένα πολυσύχναστο χώρο που θα σου επιτρέψει να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να φλερτάρεις και να παίξεις. Κινήσου με οδηγό τη διαίσθησή σου και αυτή θα σε πάει εκεί που πρέπει. Αν σου φωνάζει να προχωρήσεις με ένα πρόσωπο, μη διστάσεις γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.
Αν είσαι σε σχέση, αγάπη, στοργή, φροντίδα όλα είναι ενισχυμένα μέσα σου σήμερα και σαφώς θέλεις να τα προσφέρεις στο σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να ξαναθυμηθείτε τα παλιά και να κάνετε κάτι με το σύντροφό σου που τέτοια μέρα συνηθίζατε.
astrology.gr
 

Διαβάστε επίσης