Η Δημοτική Αρχή για την επίσκεψη Τσίπρα: Συνειδητά και χοντροκομμένα διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του Δημάρχου

"ΚΡΙΜΑ"

Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Δημαρχείο της Πάτρας και την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Παυτρέων Κώστα Πελετίδη τονίζονται τα εξής:

"Η επόμενη μέρα των εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πάτρας και της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Δημαρχείο της Πάτρας, είναι «μια από τα ίδια και χειρότερα», όπως λέει ο λαός μας.

Η επίσκεψη αυτή, έγινε λίγες ημέρες πριν τη νέα συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, που θα τσακίσει το λαό μας και θα ανοίξει το δρόμο για πιθανό 4ο μνημόνιο. Αυτό δεν μας επέτρεπε να έχουμε αυταπάτες ότι θα υπήρχαν εξαγγελίες και δεσμεύσεις για αιτήματα όπως: δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, πλήρη χρηματοδότηση του Δήμου και των υπηρεσιών του, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Σε αυτή την κατεύθυνση, με το βλέμμα στραμμένο στο λαό και τις ανάγκες του, ήταν οι δηλώσεις του Δημάρχου Πατρέων.

Όσοι συνειδητά και χοντροκομμένα διαστρεβλώνουν το περιεχόμενο των δηλώσεων και ανακαλύπτουν απαξίωση και ειρωνεία, επιδιώκουν να αποκρύψουν από το λαό, την αντιλαϊκή πολιτική και την βαρβαρότητα αυτού του δρόμου ανάπτυξης.

Όλοι αυτοί που είναι ταγμένοι να υπηρετούν την πολιτική που ματώνει καθημερινά το λαό μας, προφανώς δεν υπολογίζουν το πένθος, την ανθρωπιά και την ευαισθησία.

Κρίμα…"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ