Στο Αίγιο σήμερα ο Νότης Μαριάς

σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Στο Αίγιο θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής - Καθηγτής Νότης Μαριάς, οπου θα μιλήσει σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης.

Η εκδήλωση με θέμα «Αναφορά Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Προοπτική και Εξελίξεις», έχει προγραμματιστεί για τις 7.30 το απόγευμα στο Πολυκέντρο - Συνεδριακό Χώρο στην Μυρτιά.

Η πρόσκληση:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου είχε προβεί σε Αναφορά κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νόμου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με την οποία οι ανωτέρω νόμοι οδηγούν σε δήμευση περιουσίας και παραβιάζουν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Η καταγγελία μας έγινε αποδεκτή και εξετάζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κομισιόν (Commission européenne).

Κατόπιν των ανωτέρω, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου την Παρασκευή, 31/03/2017 και ώρα 19:30 στο Πολύκεντρο -Συνεδριακό Χώρος στην Μυρτιά, με θέμα: με κεντρικό ομιλητή τον Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Καθηγητή κ. Νότη Μαριά, μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αναφορών.

Διαβάστε επίσης