"Εργοτάξιο" το Καρφούρ στην Περιβόλα Πατρών - Τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο εσωτερικό του - Πότε θα υποδεχθεί καταναλωτές

Αλλάζει πρόσωπο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες ανακαίνισης του Carrefour στην Περιβόλα Πατρών, που από την 1η Μαρτίου και τυπικά πέρασε στην εταιρεία του Ομίλου Σκλαβενίτη, που εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτος που Μαρινόπουλου.

Στη ζώνη των ταμείων, έχουν τοποθετηθεί κόκκινες κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στους μη έχοντες εργασία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης των δαπέδων αλλά και ραφιών που θα φέρουν τα χρώματα της εταιρείας Σκλαβενίτη.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι του καταστήματος της Πάτρας, σε συνεργασία με υπαλλήλους της εταιρείας από την Αθήνα, τοποθετούν διάφορα προϊόντα στα ράφια αλλά και σε διάφορα τμήματα της επιχείρησης, ενώ έχει αρχίσει και η τροφοδοσία των αποθηκων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στοίχημα είναι το Carrefour να ανοίξει τις πύλες του για τους καταναλωτές πριν το Πάσχα.

Το κατάστημα της Περιβόλας στην Πάτρα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα 19 hypermarket Carrefour που συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία με τον Σκλαβενίτη.

ghzzzbheur570b75be57725.jpg

Mετά από μια μακρά περίοδο καταναλωτικής "ανομβρίας" και αβεβαιότητας για το μέλλον των εργαζόμενων στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιφέρεια, η επικύρωση της συμφωνίας εξαγοράς του δικτύου καταστημάτων Μαρινόπουλος από τον όμιλο Σκλαβενίτη από την 1η Μαρτίου, άναψε το πράσινο φως για την εξομάλυνση των μέχρι τώρα δυσκολιών.

Υπενθυμίζεται πως η Σκλαβενίτης είναι μια Ελληνική εταιρεία, που παρά την κρίση, εξακολουθεί να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο τόσο στους εργαζόμενους της, όσο και σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ενώ το σημαντικό είναι πως δεν έχει προχωρήσει σε απολύσεις ή μειώσεις μισθών.

 

Διαβάστε επίσης