Πολιτικές «ρουκέτες» κατά Νικολόπουλου εξαπολύει ο Άδωνις Γεωργιάδης - Αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ν.Δ

Στην εκπομπή του Παναγιώτη Ρηγόπουλου στο Super B

Πολιτικές «ρουκέτες» κατά του Νίκου Νικολόπουλου, εξαπολύει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το βράδυ στoν δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και την εκπομπή του «8» στο Super B Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., αποκλείει κατηγορηματικά το παραμικρό ενδεχόμενο συνεργασίας ή επιστροφής στη Ν.Δ. του Αχαιού βουλευτή ακόμα και στην περίπτωση προσκλητηρίου ενότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ανάμεσα στα άλλα, ότι είναι εκείνος που με την ψήφο του έριξε την Κυβέρνηση Σαμαρά, κατά την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας στη Βουλή.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης καταγγέλλει σειρά σκανδάλων σε ευαίσθητους τομείς της δημόσιας διοίκησης, τα οποία όπως σημειώνει θα αποκαλύψει η αυριανή Κυβέρνηση της Ν.Δ. και θα φέρει στην Βουλή προς διερεύνηση και απόδοση ευθυνών. Μιλώντας για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο, σημειώνει ότι με τις ενέργειές του σε σχέση με την Τουρκία υπερβαίνει το ρόλο του, ασκώντας ως μη δικαιούται εξωτερική πολιτική, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα.

Εστιάζοντας στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε έναν χρόνο θα έχει μειώσει κλιμακωτά την φορολογία των πολιτών και θα έχει φέρει νέες επενδύσεις στην χώρα, ακολουθώντας ένα νέο μείγμα πολιτικής, που θα γίνει αποδεκτό από τους εταίρους και δανειστές.

Επίσης, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρεται σε θέματα της ευρύτερης περιοχής, όπως για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στον Δήμο, τονίζοντας ότι ξεκίνησε επί των ημερών του ιδίου στο Υπουργείο Ναυτιλίας, οπότε είχε υπογράψει τη σχετική τροπολογία, η οποία και άνοιξε το δρόμο για την οριστική παραχώρηση. Ενώ για την κατασκευή της πολύπαθης Ε.Ο. Πατρών –Πύργου, υποστηρίζει ότι ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ακύρωσε ώριμο έργο της Ν.Δ. και εσκεμμένα το κατάτμησε, προκειμένου να μπορεί να δοθεί στον κουμπάρο του και «συνεταίρο» του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καλογρίτσα, αφού σε αντίθετη περίπτωση το πτυχίο του τελευταίου δεν θα του επέτρεπε βάσει νόμου να αναλάβει την εργολαβία.

Η εκπομπή «8» μεταδίδεται απόψε στις 8 το βράδυ από το Super B.

Διαβάστε επίσης