Πατρών - Κορίνθου: Σοβαρό τροχαίο - Σύγκρουση μηχανής με Ι.Χ. στο ύψος της Παναγοπούλας – Τρεις τραυματίες - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Νεώτερη ενημέρωση: Τρεις τραυματίες είναι τελικά ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα στην Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Παναγοπούλας. Κάτω από άγνωστες  συνθήκες μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένας άνδρας συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών, καθώς και του συνεπιβάτη στο ΙΧ. Και οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».


 

 

 

Πρώτη ενημέρωση: Δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός σοβαρού τροχαίου, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής, στην Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Παναγοπούλας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews κάτω από άγνωστες -μέχρι στιγμής συνθήκες- μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένας άνδρας συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την διακομιδή των τραυματιών, καθώς και όχημα της τροχαίας, η οποία ερευνά τα αίτια του συμβάντος.

Διαβάστε επίσης