Πάτρα: Αναβάλλεται ο αγώνας Απόλλων - Ολυμπιακός που είχε προγραμματιστεί την Κυριακή του Καρναβαλιού - Τί απάντησε ο υφυπουργός στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου

διαβάστε αναλυτικά

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΣΠ προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Σας κοινοποιούμε επιστολή του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με την οποία εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες του εμπορικού κόσμου της Πάτρας για την αναβολή του αγώνα μπάσκετ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,  ο οποίος είχε προγραμματισθεί για την 26η/2/2017.

«Κύριε Υφυπουργέ,

Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες, τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας  όσο και του εμπορικού κόσμου της Πάτρας,  για την άμεση ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημά μας, για αλλαγή της  ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Ολυμπιακού, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης μας.

 

Η απόφασή σας αυτή θα συμβάλλει προληπτικά στην αποφυγή επεισοδίων στην πόλη, ειδικά την ημέρα εκείνη όπου οι επισκέπτες θα είναι χιλιάδες,  ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομική δύναμη θα μπορέσει να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο της.»

Διαβάστε επίσης