Ο κρυμμένος θησαυρός στην Μέριμνα - Καρναβαλικό άρωμα και ατμόσφαιρα ζεστασιάς

Καρναβαλικό άρωμα και ατμόσφαιρα ζεστασιάς άφησε το αποτύπωμα των πληρωμάτων του 52ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που επισκέφτηκαν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα» Πάτρας σε μια φορτισμένη με χαρά.  συγκίνηση και ανθρωπιά δράση για τα παιδιά του Κέντρου, ένδειξη σύνδεσης του Πατρινού Καρναβαλιού με τις ανάγκες των συνανθρώπων μας σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Κάθε πλήρωμα πρόσφερε ένα πακέτο με πράγματα σύμφωνα με τη λίστα που τους είχε ζητηθεί από την ομάδα του 52ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού και που απηχούσε τις ανάγκες της Μέριμνας (τρόφιμα, παιχνίδια, βαράκια γυμναστικής, είδη ζωγραφικής, μάσκες, σερπαντίνες και άλλα καρναβαλικά αξεσουάρ) ζεσταίνοντας τις καρδιές των παιδιών και δημιουργώντας την απαραίτητη καρναβαλική διάθεση. Η δράση μετατράπηκε σε χαρούμενη γιορτή με την ευθυμία να κυριαρχεί τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ανθρώπους της «Μέριμνας» που όλοι μαζί μεταμφιεσμένοι καρναβαλικά έγιναν ένα και επιδόθηκαν σε έναν αξέχαστο καρναβαλικό χορό, που σφράγισε την ανθρώπινη προσέγγιση.

Στην είσοδο του Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» ορχήστρα με τα παιδιά και τους ανθρώπους της Μέριμνας έπαιζε και τραγουδούσε αποκριάτικους σκοπούς και τραγούδια καλωσορίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους καρναβαλικούς επισκέπτες. Η βαθμολογία που αποκόμισαν τα πληρώματα από την κίνηση αυτή ήταν 40 βαθμοί, ωστόσο η προσφορά αλλά και η ικανοποίηση από την ξεχωριστή αυτή εξόρμηση καρδιάς δεν μετριέται με αριθμούς αλλά με ανθρώπινα συναισθήματα, που εκδηλώθηκαν στο ακέραιο και σε όλο τους το μεγαλείο.