Επανασύνδεση Έλενας Ράπτη - Λούκα Γιώρκα; Η αινιγματική δήλωση της βουλευτού

“Είμαι ελεύθερη. Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη”

Μπορεί η είδηση του χωρισμού τους να έσκασε σαν “βόμβα” πριν λίγο καιρό, οι σχέσεις τους όμως παραμένουν πολύ καλές και πολλοί μιλούν ήδη για επανασύνδεση της Έλενας Ράπτημε τον Λούκα Γιώρκα. Το διάσημο πρώην ζευγάρι μπορεί να τράβηξε δρόμους χωριστούς, ωστόσο συνεχίζει να συνεργάζεται για καλό σκοπό και να έχει φυσικά πολύ καλές σχέσεις. 

Και η αλήθεια είναι πως οι πρώτες φήμες για επανασύνδεση ξεκίνησαν ήδη με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη και τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα να μην επιβεβαιώνουν, ούτε να διαψεύδουν αυτήν την πληροφορία. 

Θέλοντας μάλιστα, να προστατέψει την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ράπτη είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Real Life “Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου”. Ωστόσο, ακολούθησε μια αινιγματική δήλωσή της: “Είμαι ελεύθερη. Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη”. Η Έλενα Ράπτη άλλωστε, έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και παιδί, και αν όντως το πρώην ζευγάρι σκεφτεί σοβαρά την επανασύνδεση δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα στη σχέση του. 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης