Πάτρα: Δεύτερο κρούσμα εγκατάλειψης μωρού από αλλοδαπούς γονείς! Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους

η μητέρα γέννησε στο αγρίνιο

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Αγρινίου και λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε. Το βρέφος μεταφέρθηκε στην Πάτρα... Δεύτερο κρούσμα μέσα σε λίγες ημέρες μετά την εγκατάλειψη των τριών κοριτσιών στην Πάτρα όπως έγραψε το tempo24.gr. 

Σύμφωνα με το agrinionews.gr Γυναίκα, που φέρεται να είναι από τη Βουλγαρία, γέννησε ξημερώματα Πέμπτης στο νοσοκομείο Αγρινίου και λίγες ώρες μετά εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το βρέφος της. Σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών ενώ το βρέφος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Νεογνών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ειδικότερα, η 28χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο την Τετάρτη και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 11:00 το πρωί, ωστόσο εξαφανίστηκε από τους χώρους του Νοσοκομείου και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Για τη σοβαρή αυτή υπόθεση έχουν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου και ενημερώθηκαν οι Εισαγγελικές Αρχές. Τα ακριβή στοιχεία της μητέρας δεν έχουν ταυτοποιηθεί καθώς αυτή έσπευσε να φύγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα όταν ήρθε η ώρα να δώσει τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας της.

 

Διαβάστε επίσης