Χαντμπολ: Νικηφόρο το φιλικό προετοιμασίας της Ακαδημίας των Σπορ με Προοδευτική Αγρινίου

με 33-16

Το Σαββάτο το βράδυ στο Κουκούλι στα πλαίσια της προετοιμασίας της η ανδρική ομάδα Ακαδημία των Σπορ αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Προοδευτικής Αγρινίου όπου και νίκησε με σκορ 33-16 ( ημίχρονο 16-8).

Στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε  με διαιτητές τους Κασάπη – Ροδοθεάτο, έκαναν την επανεμφάνιση τους στην ενεργό δράση με τα χρώματα της Ακαδημίας ο Τάσος Διαμαντόπουλος που επέστρεψε από το Σεριφάτο Αιγίου ( επαγγελματικοί λόγοι στην Πάτρα δεν του επιτρέπουν χρονικά να αγωνισθεί στην Α1) καθώς και οι Τριαντάφυλλος Πολίτης  και Κώστας Παναγιωταρόπουλος που απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους εκτός Πατρών.

Στο διπλό αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που διακρίνονται στην φωτογραφία 938 και είναι οι: όρθιοι από αριστερά: Γ. Παπαγιαννόπουλος (προπονητής), Τ. Διαμαντόπουλος, Ν. Διάφας, Κ. Κωνσταντινίδης, Μ. Μάρκοβιτς, Τ. Πολίτης, Δ. Βύρλος, Π. Παπαλέξης, Ν. Λαμπρόπουλος, Φ. Χαραλαμπάκης, Κ. Διαμαντόπουλος (έφορος).

Καθιστοί από αριστερά: Κ. Γεωργίου, Δ. Μήλας, Η. Παπανικολάου, Δ. Μακρυδάκης, Π. Μαρκάτος, Δ. Καλούδης, Α. Τσάμης, Κ. Παναγιωταρόπουλος, Ν. Γαλάντες, Γ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης