Στην "κατάψυξη" και πάλι η Αχαΐα - Δεύτερο κύμα χιονόπτωσης στην Πάτρα - Σοβαρά προβλήματα σε Αιγιάλεια και δυτ. Αχαΐα - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ

προσοχή στις μετακινήσεις

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα κυμανθούν από 2 έως 0 βαθμούς κελσίου και η συννεφιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού που θα επικρατήσει σήμερα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου και Τετάρτη 11 του μήνα, αναμένεται νέα επέλαση του χιονιά στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, με την εκδήλωση χιονόπτωσης ακόμα και στην πόλη της Πάτρας, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 3 βαθμούς κελσίου.

Χιόνισε το βράδυ της Τετάρτης σε αρκετές περιοχές της Αιγιάλειας που μάλιστα βρίσκονται σε μηδενικό υψόμετρο. Το μεγάλο πρόβλημα πλέον είναι ο παγετός ο οποίος σε πολλά σημεία είναι ολικός και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών στην Αχαΐα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Αιγιάλειας - Υπεγράφη η απόφαση από τον γγ Πολιτικής Προστασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΟΣ από τη δυτική Αχαΐα - Ο πάγος "έκαψε" τις καλλιέργειες

Την Πέμπτη μετά τα χιόνια, σειρά έχουν βροχές και καταιγίδες και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με την  μέγιστη να αγγίζει τις μεσημβρινές ώρες τους  6 βαθμούς κελσίου, ενώ την Παρασκευή προβλέπεται συννεφιά και το Σάββατο εκδήλωση βροχοπτώσεων.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ