Πατρών - Πύργου: Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο, το άλλο "σκαρφάλωσε" σε δέντρο - Έξι άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους τρία παιδιά - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο ύψος της Γαστούνης

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος της Γαστούνης στη διασταύρωση, όταν σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά έξι άτομα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

troxaio-tempo24.jpg

Το ένα όχημα κινείτο προς την Πάτρα και το άλλο προς τον Πύργο, όμως για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του ενός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με το δεύτερο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα, τύπου smart να τυλιχθεί στις φλόγες και το δεύτερο να φύγει από το οδόστρωμα και να προσγειωθεί σε... δέντρο!

15909193_1865717623673384_1899510246_o.jpg

Να σημειωθεί πως από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν έξι άτομα, με τα τρία από αυτά να είναι παιδιά της οικογένειας που ήταν στο ένα όχημα.

troxaio1-tempo24.jpg

Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες που διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης