Διαζύγια 2016: Ποια διάσημα ζευγάρια έριξαν τίτλους τέλους στο γάμο τους;

"Επιδημία" χωρισμών

θέλησαν να παίξουν τον “πόλεμο των Ρόουζ” φθάνοντας στα δικαστήρια... Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου όμως συγκεντρώσαμε τα 6 πιο αναπάντεχα διαζύγια της χρονιάς που “τάραξαν” την ελληνική και τη διεθνή showbiz!

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα)

Το χρυσό διαζύγιο της χρονιάς! Μετά από 11 χρόνια γάμου και ένα έρωτα που άφησε ιστορία, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά Ωνάση αποφασίζει να τραβήξει δρόμους χωριστούς απόι τον αγαπημένο της Ντόντα. Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και τα ΜΜΕ παίρνουν φωτιά.

Δεν θα αργήσουν όμως να έρθουν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες αποκαλύψεις, που θέλουν την Αθηνά να χωρίζει εξαιτίας τρίτου προσώπου. Οι φήμες θέλουν τον Ντόντα να είχε μια επιπόλαιη σχέση με Ισπανίδα αναβάτρια, ειδησούλα που “σφύριξαν” στην Αθηνά Ωνάση και οδήγησε στο διαζύγιο.

Ο Ντόντα αρχικά φαινόταν μετανιωμένος και η Αθηνά αμετακίνητη στο χωρισμό. Έτσι, μετά τις προσπάθιες ο Πρωταθλητής Ντοντα πέρασε στην αντεπίθεση και διεκδίκησε 400 εκατομμύρια δολάρια από την κληρονόμο. Η δικαστική κόντρα ήταν άνευ προηγουμένου, μιας και το προγαμιαίο συμβόλαιο όριζε πως δικαιούται 11 εκατομμύρια και προφανώς η Αθηνά δεν ήταν διατεθειμένη να μοιραστεί μαζί του την περιουσία της. Ως τώρα οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αν και ο Ντόντα φαίνεται να προχωρά πια στη ζωή του και να έχει βρει νέα καυτή σύντροφό.

 

Angelina Jolie - Brad Pitt

Και από τον “πόλεμο” της Αθηνάς Ωνάση με τον Ντόντα περνάμε στον “πόλεμο” της Angelina Jolie με τον Brad Pitt. Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ένα μαγευτικό γάμο και έξι παιδιά αποφασίζει να χωρίσει.

Η Angelina επικαλείται ως αιτία τη βίαιη συμπεριφορά του Brad προς τα παιδιά της και ζητά την αποκλειστική κηδεμονία τους. Κατορθώνει μάλιστα να περιορίσει τόσο τον Χολιγουντιανό σταρ ζητώντας του να βλέπει τα παιδιά του, ένα ένα και πάντα με την παρουσία ψυχολόγου.

Στην ακαταμάχητη Λάρα Κροφτ, όμως φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί κανένα δικαστήριο, και παρόλο που αρχικά συμφωνήθηκε να δοθεί σε εκείνην η κηδεμονία των παιδιών και ο Brad να τα βλέπει συχνότερα, εκείνη είναι αποφασισμένη να τον απομακρύνει από τα παιδιά τους!

 

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Αυτό το διαζύγιο σίγουρα έσκασε σαν κεραυνός στην ελληνική showbiz. Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια, o Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μαζί. Μετά από 8 χρόνια σχέσης συνολικά (τα έξι υπήρξαν παντρεμένοι) το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του στην Real News: "Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δυο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα."

O χωρισμός τους ήταν μια κοινή απόφαση που δεν πήραν πήραν εν θερμώ, μιας κι εκετίμησαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την οικογένειά τους και κυρίως για τους δυο γιους τους, τον 5,5 χρονών Γιάννη και τον 2,5 ετών Δημήτρη, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα ζει πια σε άλλο σπίτι, αλλά επισκέπτεται συχνά την οικογενειακή οικία και είναι στο πλευρό των παιδιών του.

Και οι δυο πλευρές πάντως, αν και έχουν μιλήσει ανοιχτά για το τέλος του γάμου τους, κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να κρατούν τις ισορροπίες για χάρη των παιδιών...

 

Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου

Τα σενάρια και οι φήμες για σύννεφα στο γάμο τους υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους. Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου όμως πήραν την απόφαση και αποκάλυψαν πως χωρίζουν ήρεμα και φιλικά μετά από 12 χρόνια γάμου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός έχουν ως πρώτο μέλημά τους τα δίδυμα παιδιά τους και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί είναι αγαπημένοι και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι δήλωσε στη Real News : "Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι".

 

George Clooney - Amal Alamuddin

Μπορεί μετά το ρομαντικό γάμο στη Βενετία πολλοί να μιλούσαν για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ωστόσο οι φήμες για διαζύγιο του George Clooney και της Amal Alamuddin οργιάζουν. Σύμφωνα με το OK! Magazine μάλιστα το διαζύγιό τους αναμένεται να κοστίσει 300 εκατομμύρια δολάρια.

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και μάλιστα αναφέρεται πως το ζευγάρι ζει πια χωριστά. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, αν και οι φίλοι τους πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσουν το χωρισμό τους. Όσο για το λόγο του χωρισμού; Πολλοί αναφέρουν πως ευθύνεται η άρνηση του George Clooney να αποκτήσει παιδί, κάτι που η Amal το θέλει πολύ!

Το σίγουρο πάντως είναι πως το διαζύγιό τους θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο και θα γράψει ιστορία με το κόστος, αλλά και την Amal Alamuddin που θα διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του ηθοποιού. Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Amal θα διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του και το σπίτι στη λίμνη Como. Παρόλο που αγαπούν ο ένας τον άλλον, φαίνεται πως θέλουν διαφορετικά πράγματα”.

Johnny Depp – Amber Heard

Αυτό κι αν ήταν ένα από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ! Ο Johnny Depp και η Amber Heard παίρνουν διαζύγιο μετά από 15 μόλις μήνες γάμου και σπάνε τα κοντέρ... Ωστόσο, αν νομίζεις πως μόνο ο χωρισμός τους προκάλεσε, μάλλον κάνεις λάθος.

Βλέπεις δεν πρόλαβε να γίνει γνωστό πως χωρίζουν και έτρεξαν στα δικαστήρια με την Amber να ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Με μώλωπες στο πρόσωπο και τρομοκρατημένη, η ξανθιά καλλονή βρέθηκε στο δικαστήριο και κατηγόρησε ανοιχτά τον Johnny Depp για επίθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Ακολούθησαν αποκαλύψεις για το παρελθόν και των δυο, με την Amber να μιλά για επιθετική συμπεριφορά του Depp και το περιβάλλον του ηθοποιού να την κατηγορεί πως είναι σχέση με γυναίκα και πώς είχε εκβιάσει τον άντρα της. Το δικαστήριο πάντως, φαίνεται να έχει πειστεί για την επίθεση που δέχτηκε, αν και πρόσφατα υπήρξε νέο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους πρώην καθώς ο Depp αρνείται να πληρώσει την αποζημίωση που ορίστηκε.

Διαβάστε επίσης