Σοκ στην Ισπανία - Ποδοσφαιριστής διεγνώσθη με καρκίνο

ο Γεράι Άλβαρεθ

Ο πρόεδρος των Βάσκων, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε πως ο Γεράι Άλβαρεθ διεγνώσθη με καρκίνο στους όρχεις.

"Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και χθες, ο Γεράι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν πως έχει έναν όγκο στον δεξί όρχι του και θα χρειαστεί άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί. Κατά πάσα πιθανότητα το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου. Ο παίκτης είναι αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του. Εγώ, απ' την πλευρά μου, τον ενημέρωσα πως είμαστε στο πλευρό του. Ότι δεν είναι μόνος του και θα το περάσουμε μαζί όλο αυτό", ήταν οι δηλώσεις του Ουρούτια.

Ο Άλβαρεθ είναι 21 ετών και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Μπιλμπάο το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον εμπιστεύεται και να του δίνει φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια. Συνολικά, τη φετινή σεζόν μετράει 17 συμμετοχές με τους Βάσκους και 2 ασίστ.

Θυμίζουμε πως την ίδια περιπέτεια πέρασαν τα τελευταία χρόνια ο Γιόνας Γκουτιέρες και ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι, αλλά κατάφεραν να βγουν νικητές, ενώ κατά το παρελθόν, ακόμα ένας Ισπανός και συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χοσέ Μολίνα είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στους όρχεις, αλλά επέστρεψε κι αυτός στην ενεργό δράση.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε επίσης