Ι. Φωτήλας: "Δεν θα με άφηνε αδιάφορο μια πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ"

δηλωση στον σκαι

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας, στην εκπομπή «ΑΚΡΑΙΩΣ» με το δημοσιογράφο Τάκη Χατζή στο κανάλι ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου.

- Η εξαγγελία του κ. Τσίπρα σχετικά με τη φορολογία στα νησιά αφορά σε επιστροφή στο σημείο πριν τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σχετικά με το εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους, αποτελεί ένα καθαρά ψηφοθηρικό μέτρο. Όσα χρήματα προκύπτουν ως υπεραπόδοση πρέπει να δίνονται για ενίσχυση της απασχόλησης με σχέδιο. Ακόμη και να δοθούν σε συνταξιούχους θα τους τα πάρει μετά πολλαπλάσια.

- Το ΔΝΤ εδώ και 1,5 έτος υποστηρίζει ακριβώς την ίδια θέση. Η ομόφωνη απόφαση του Eurogroup – με την υπογραφή και του κ. Τσακαλώτου – έρχεται σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει το ΔΝΤ και προκαλεί τη λήψη μέτρων άλλων δύο δις ευρώ για να κλείσει και η δεύτερη αξιολόγηση.

- Από την πρώτη στιγμή που διαγράφηκα δήλωσα ότι θα στηρίξω την προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανεξαρτήτως αν θα είμαι ή όχι υποψήφιος βουλευτής. Επειδή ένας πολιτικός πρέπει να έχει ως στόχο την εφαρμογή των πιστεύω του δε θα με άφηνε αδιάφορο μια πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ