Κάτω Αλισσός: «Φόρεσε» τα γιορτινά του το χωριό!

Μια όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Μια όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Κάτω Αλισσό για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την τοπική κοινότητα Κάτω Αλισσού και την πρόεδρο Θεώνη Κελάμη. Μουσική, χορός και δώρα για τα μικρά παιδιά, συνέθεσαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία του χωριού που πλέον έχει «φορέσει» τα γιορτινά της. Στην εκδήλωση συμμετείχε με μπαζάρ (χειροποίητες κατασκευές και γλυκίσματα) ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αλισσού. Τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν για την κατασκευή μιας αίθουσας ώστε να φύγουν οι μαθητές της Ε τάξης του σχολείου Αλισσού από το κοντέινερ.

«Ήταν μια υπέροχη γιορτή! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους παρευρεθήκατε και βοηθήσατε το έργο μας. Σήμερα σας περιμένουμε στον Αλισσο, σε ανάλογη εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Θερμές ευχαριστίες στην πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κ Μπεζεριανου, που μας κάνει τιμή να φιλοξενήσει το 2ο bazaar του συλλόγου μας… Σε λίγες ώρες λοιπόν», σημειώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αλισσού Αργυρώ Λοτσάρη. 

Διαβάστε επίσης