Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Β' ΕΛΜΕ Αιτωλοκαρνανίας

Η Αγωνιστικη ενοτητα "εκλεψε" εδρα του ΣΥΡΙΖΑ

Ανατροπή στις φετινές εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας H “Συμμαχία Καθηγητών” παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε δεύτερη δύναμη ενώ έχασε και μια έδρα στο νέο Δ.Σ. από τις τρεις που κατείχε μέχρι πρόσφατα και την οποία κατέλαβε η Α.Ε.Κ.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε:

«Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που εδώ και χρόνια διαβαίνουμε και στους ακόμη χειρότερους για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και όλη την κοινωνία που κυβερνήσεις, Ε.Ε. και δανειστές σχεδιάζουν, εμείς δηλώνουμε «παρόν», με ένα και μόνο στόχο:
Να ανατάξουμε το συλλογικό φρόνιμο των συναδέλφων για τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τη συνολική ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και τα παιδιά μας!

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των αλλαγών και τον κατακερματισμό που περιπλέκει τα πράγματα θα πρέπει με συγκροτημένο τρόπο να κάνουμε την κουβέντα για τα συμπεράσματα των εκλογών μετά και αυτών στα Υ.Σ. και αποφασιστικά να συμβάλουμε στην ανόρθωση της «χαμένης» δυναμικής και αξιοπιστίας της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, του μεγαλύτερου σωματείου του νομού, που βρίσκεται σε χειμερία νάρκη!»