Η κατάσταση των τραυματιών από την έκρηξη στα Everest - Από θαύμα γλίτωσε ο Πατρινός Δημήτρης Καραγεωργόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ

Μια γυναίκα 42 ετών ανασύρθηκε νεκρή από τον υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, όπου στις 9:25 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, πέντε άτομα έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γενικό Κρατικό, «Γ. Γεννηματάς» και 401.

Και οι πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, καθώς υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς, κατά κύριο λόγο θλάσεις και κακώσεις.

Σημειώνεται επίσης ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένα άτομα πήγαν σε φαρμακείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ταχυφαγείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο χώρο καταστήματος στη συμβολή των οδών Χέυδεν & 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 09:20, σε υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 6 τραυματίες, ανάμεσά τους τρεις πελάτες και ένας τεχνικός, καθώς ήταν σε εξέλιξη έργα φυσικού αερίου. Από θαύμα σώθηκε ο γνωστός Πατρινός συνδικαλιστής Δημήτρης Καταγεωργόπουλος. "Για 30" γλύτωσα. Μόλις πλησίαζα στα COFFEE ISLAND για καφέ έγινε η έκρηξη" περιγράφει την εμπειρία του.

Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε:

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματά», ενώ μία γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, η κίνηση στο σημείο της Γ' Σεπτεμβρίου έχει διακοπεί ενώ έκλεισε ο σταθμός του Ηλεκτρικού Βικτώρια. 

 

Διαβάστε επίσης