Πάτρα: Θέατρο δρόμου, παγοδρόμιο και τρενάκι για να ...ζεσταθεί η αγορά - Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

χαπενινγκ και εορταστικο ωραριο με δυο Κυριακές

Να ζεστάνει το εορταστικό κλίμα στην τοπική αγορά θα επιχειρήσει ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας που σκοπεύει να ενεργοποιήσει περισσότερο το PATRAS OPEN MALL.

Συγκεκριμένα, στις 7 Δεκεμβρίου 2016 έχει προγραμματισθεί η διοργάνωση ενημερωτικής – εκπαιδευτικής εκδήλωσης για τους εμπόρους που συμμετέχουν στο PATRAS OPEN MALL. Πρόκειται να  εκπαιδευτούν πάνω στο σύστημα επιβράβευσης πελατών (loyalty) από εξειδικευμένους συνεργάτες του ΕΕΣΠ. Επίσης θα παραλάβουν τα  Tablet με εγκατεστημένη την εφαρμογή που καθοδηγεί τουε χρηστες. Στόχος, όπως ανακοίνωσε ο ΕΕΣΠ, είναι να ξεκινήσει η λειτουργία του PATRAS OPEN MALL εντός της εορταστικής περιόδου για την καλύτερη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό.

Στο μεταξύ, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, διαμορφώθηκε το εορταστικό ωράριο για την τοπική αγορά, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή από τις 14 Δεκεμβρίου και προβλέπει λειτουργία των καταστημάτων δύο Κυριακές!

Συγκεκριμένα,  εκτός από την 18η Δεκεμβρίου που η αγορά θα είναι ανοικτή, τα εμπορικά της Πάτρας αποφάσισαν να λειτουργήσουν και  προηγούμενη Κυριακή, στις 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό για τις εορταστικές του αγορές.

Η τροποποίηση στο εορταστικό ωράριο  οφείλεται στη  φετινή ιδιαιτερότητα, όπου η τελευταία Κυριακή του χρόνου συμπίπτει με την εορτή των Χριστουγέννων.

 «Αφού λήφθηκαν υπόψη όλες οι απόψεις και κυρίως οι τοποθετήσεις των μελών μας, οι οποίες είχαν συγκεντρωθεί από τις προηγούμενες ημέρες σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε η έναρξη του εορταστικού ωραρίου στις 14/12/2016 με τη μόνη διαφοροποίηση ότι τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και την Κυριακή 11/12/2016», ανακοίνωσε η Διοίκηση του Συλλόγου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Δ.Σ. του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, ανταποδίδοντας τη στήριξη που λαμβάνει από τους καταναλωτές και προκειμένου να τονωθεί το εορταστικό κλίμα στην αγορά, θα διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις (παγοδρόμιο, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, παραστάσεις δρόμου κ.ά), δωρεάν για το καταναλωτικό κοινό, οι οποίες θα εξετασθούν από ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε για το θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης